Boldog névnapot kívánunk minden Géza nevű látogatónknak
E-képeslap
Fotókristály
Fotógravírozás
Hímzett ajándékok
Egyedi ajándékok
Apróhirdetés
Fotóalbum
Fotókidolgozás
Fotópályázat
Domain regisztráció
Kapcsolat

Kosár
kosarad tartalma
0 termék
NYITÓLAP
KOSÁR
KERESÉS
EGYEDI KÉPES AJÁNDÉKOK
ON-LINE FOTÓKIDOLGOZÁS
AjandekMarket.hu, fényképes ajándékok, plüssállat AjandekMarket.hu, fényképes ajándékok, férfi póló AjandekMarket.hu, fényképes ajándékok, fali óra AjandekMarket.hu, fényképes ajándékok, baseball sapka
Válassz kategóriát

Állatok
Autók-Motorok
Család-Gyermek
Discoshit
Egyéb
Ellenszenves
Emo
Erotika 18+
Ételek-Italok
Foglalkozások
Forma1
Fotók-Művészet
Halloween
Humor-Poén
Jesus
Magyar honvédség
Magyar Települések
Nonfiguratív
Ovisjelek
Román Települések
Spárta
Sport
Szabadidő, hobby
Számítógépesjátékok
Szerelem
Télapó
Ünnepek-Alkalmak
Weboldalak
Menütérkép

Top termékeink


Pólók -
Férfi kereknyakú póló
Pólók - Férfi kereknyakú póló
Tovább a megrendeléshez

Bögre, korsó -
varázsbögre balos kis képpel
Bögre, korsó - varázsbögre balos kis képpel
Tovább a megrendeléshezAdatvédelem

Adatvédelmi szabályzat

A Fotopartner2 On-line fotó és ajándék rendelő oldalnak, illetve partneroldalainak az üzemeltetője a Color-X kereskedelmi és szolgáltató Ipari KFT. /Székhelye: 8230. Balatonfüred, Jókai u. 27. továbbiakban, mint Szolgáltató.
A Fotopartner2 a személyes adatok gépi feldolgozása során az alábbi adatkezelési szabályokat érvényesíti, alkalmazza oldalán.

A Fotopartner2 weboldalak felületén, az adatok tekintetében, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvényben meghatározottak alapján adatkezelőnek minősül, továbbá az 1995. évi CXIX. Törvény, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló, név és lakcímadatok kezeléséről, majd az 1998. évi VI. törvényének megfelelően garantálja a Felhasználók személyes adatainak védelmét. A Fotopartner2 a személyes adatok védelme érdekében garantálja, hogy a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat kifejezett írásos hozzájárulás vagy törvényi felhatalmazás hiányában nem adja ki harmadik fél részére. Kivételt képez ez alól, ha a személyes adatok kiadására a Fotopartner2-t valamely hatóság jogszabály alapján erre kötelezi.

A Felhasználók hozzájárulnak, hogy a Szolgáltató kezelje és tárolja a Felhasználók személyes adatait. Az oldalon elhelyezett személyes adatok, tartalmáért a felhasználó felelősséggel tartozik. A Szolgáltató kijelenti, hogy Felhasználói által megadott minden adatot, bizalmas információt, tényt bizalmasan kezel. Szolgáltató ugyanakkor fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben Felhasználóval szemben a szolgáltatással való visszaélés vagy egyéb bűncselekmény gyanúja merül fel, annak személyes adatait, az őt felkérő illetékes hatóságok részére átadja.

Felhasználói számára a Szolgáltató lehetőséget biztosít, hogy a róluk tárolt adatokat bármikor megtekinthessék, szükség esetén módosíthassák, vagy regisztrációjukat, partneri szerződésüket az előre meghatározott módon megszüntessék, törölhessék.

A Felhasználó személyes adatainak megadása egyéb más célra /további felhasználásra/ csak az érintett kifejezett írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

A Felhasználói adatokba kizárólag csak a Szolgáltató által erre felhatalmazott munkatársak tekinthetnek bele. A Felhasználókról tárolt személyes adatokat (beleértve az e-mail címet is) a Szolgáltató harmadik fél részére nem szolgáltatja ki.

A Szolgáltató gondoskodik, maximálisan figyel arra, hogy szolgáltatásai révén a Felhasználókról megszerzett adatok felhasználása megfeleljen a mindenkor érvényben lévő hatályos magyarországi jogszabályoknak.

A Webáruházat szolgáltató az év 365 napján, a nap 24 órájában On-line kap technikai támogatást a karbantartó, saját szervereinek helyet adó Internet szolgáltató cégtől, hogy a szolgáltató oldalai a lehető legbiztonságosabban működjenek, üzemeljenek. Ugyanakkor, mint a Webáruházat szolgáltató, és a technikai hátteret biztosító Internet szolgáltató és karbantartó cég egyaránt törekszenek arra, hogy a szolgáltató internetes weboldalainak hozzáférése, adatainak biztonsága folyamatos és hibamentes legyen. De az Internet, mint technológia, valójában az információk megosztására hivatott szolgálni, ezáltal széleskörben mindenki részére hozzáférhető, használható azok részére is, akik azt szándékosan kár okozása céljából használják. Ezért a szolgáltatók nem tudják 100%-os biztonsággal garantálni, és nem vállalnak felelősséget az esetlegesen fellépő hibákért, melyek az oldalak nem megfelelő működését Pl. adatvesztését, megrongálódását, megsemmisülését okozzák. Továbbá nem tudnak felelősséget vállalni az információk biztonságáért a természeti csapások, a bűncselekmény esetén illetéktelen kezekbe kerülő információkért.

A szolgáltató vállalja, hogy regisztráció, stb. (egyéb e-mail cím megadás) során a Felhasználók által megadott e-mail címekre nem küld sorozatos leveleket, kivéve a szolgáltató Webáruházainak szolgáltatásaihoz kapcsolódó tájékoztató jellegű anyagokat tartalmazó e-maileket, melyek fogadásába a tagok regisztrációjukkal beleegyeznek.


Céginformáció

A Fotopartner2 On-line weboldalak (fotó-ajándék, fotóalbum, apróhirdetések, netwiw, cafepress, galiba...) üzemeltetője a Color-X kereskedelmi és szolgáltató Ipari KFT.

Székhelye: 8230. Balatonfüred, Jókai u. 27. Elérhetőség:

A Fotopartner2 weboldal tulajdonosa a SIMULTAN d.o.o. (društvo s organičenom odgovornošću za fotografske dijelanosti i trgovinu.) Djelatnost - FOTOGRAFSKE DJELATNOSTI

Brojčana oznaka podrazreda: 74810 - Székhelye: Hrvatska - Istra, Opcina Vižinada u našelju Vranje Selo bb, 52447 Vižinada Ulica-zašelak Vranje Selo, kučni broj 1/a. MBS:04013606


Adatkezelési engedély számok

A Color-X kft. mint a www.Fotopartner2 üzemeltetőjének adatkezelési azonosító nyilvántartási engedélyszáma.

Hírlevelekre (reklámanyagok tárolása illetve továbbítása céljából): 01949-0001.
A játékban résztvevők azonosítására szóló engedély száma: 01949-0002


Fotopartner2 Team - 2007-2008
Hirdetések


fenykepesajandek

Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Designed by DomainStar.hu
Minden jog fenntartva