Boldog névnapot kívánunk minden Géza nevű látogatónknak
E-képeslap
Fotókristály
Fotógravírozás
Hímzett ajándékok
Egyedi ajándékok
Apróhirdetés
Fotóalbum
Fotókidolgozás
Fotópályázat
Domain regisztráció
Kapcsolat

Kosár
kosarad tartalma
0 termék
NYITÓLAP
KOSÁR
KERESÉS
EGYEDI KÉPES AJÁNDÉKOK
ON-LINE FOTÓKIDOLGOZÁS
AjandekMarket.hu, fényképes ajándékok, plüssállat AjandekMarket.hu, fényképes ajándékok, férfi póló AjandekMarket.hu, fényképes ajándékok, fali óra AjandekMarket.hu, fényképes ajándékok, baseball sapka
Válassz kategóriát

Állatok
Autók-Motorok
Család-Gyermek
Discoshit
Egyéb
Ellenszenves
Emo
Erotika 18+
Ételek-Italok
Foglalkozások
Forma1
Fotók-Művészet
Halloween
Humor-Poén
Jesus
Magyar honvédség
Magyar Települések
Nonfiguratív
Ovisjelek
Román Települések
Spárta
Sport
Szabadidő, hobby
Számítógépesjátékok
Szerelem
Télapó
Ünnepek-Alkalmak
Weboldalak
Menütérkép

Top termékeink


Pólók -
Férfi kereknyakú póló
Pólók - Férfi kereknyakú póló
Tovább a megrendeléshez


Fotógravírozás

fotógravírozás, képgravírozás

Fotógravírozás    Rendelés

Gravírozás – képgravírozás, fémajándéktárgyakra egyedi fényképpel, szöveggel, lógóval.

Új szolgáltatásunk lehetővé teszi részedre, hogy kisebb mindennapi használati eszközeinkből /Fém kulcstartó, cigarettatárca, medál, öngyújtó.../ egyedi, igazán személyre szóló ajándéktárgyat, emléktárgyat rendelhess. Az új és egyben a legmodernebb technológiai lehetőségekkel – a 21. század gravírozó eszközeivel - reprodukálni tudjuk a legkifinomultabb képeket, vonásokat, és szövegeket. Tehát, e technológiák segítségével a Mypolo.hu tudja azt, hogy miképpen lehet az ajándékodat egyedivé és különlegessé varázsolni.

Továbbá nagy segítségedre van ajándékod összeállításánál, megszerkesztésénél az egyedülálló rendelő és szerkesztő programunk is. A fotógravírozott ajándékaid saját felirattal való ellátása esetén a szöveg elhelyezésénél több lehetőség közül is választhatsz. A lehetőségeid közé tartozik a többféle betűméret és betűstílus kiválasztása. A fényképeddel ellátott ajándékaidnál lehetőséged van feliratot elhelyezned a kép alatt, mellett. A képgravírozás egy olyan egyedi lehetőséget biztosít számodra, amellyel elegáns és maradandó ajándékot rendelhetsz meg szeretteidnek, barátaidnak, szerelmednek.

Képgravírozógépeink képesek fémre, műanyagra, akrilra, /mint arany, ezüst, platina, bronz, alumínium és rozsdamentes acél/ tökéletes minőségben nyomtatni, /gravírozni.


Fotó - fémnyomtató eljárás
Rendszerével szinte bármilyen képet, ábrát fel lehet vinni síkfelületre anélkül, hogy festéket használna, vagy kimarna/vésne az anyagból. Anyagveszteség és festékköltség nélkül teszi a fémtárgyat személyessé, egyedivé. Készíti ezt egy olyan eljárással, ahol egy gyémánt bevonatú tűvel a felületet különböző erővel megütve, különböző fényhatású pontokat hoz létre a tárgyakon. Így adja vissza élethűen az eredeti kép árnyalatait.

Fényképgravírozás egyedülálló technológiával, ahol a Mypolo.hu segítségével, képek, illusztrációk és szövegek kombinálásával készíttethetsz különleges, egyedileg gravírozott fém ajándéktárgyakat.

Jó szórakozást kíván a AjandekMarket.hu csapata    Rendelés
Hirdetések


fenykepesajandekFelhasználási feltételek
Adatvédelem
Designed by DomainStar.hu
Minden jog fenntartva