Boldog névnapot kívánunk minden Géza nevű látogatónknak
E-képeslap
Fotókristály
Fotógravírozás
Hímzett ajándékok
Egyedi ajándékok
Apróhirdetés
Fotóalbum
Fotókidolgozás
Fotópályázat
Domain regisztráció
Kapcsolat

Kosár
kosarad tartalma
0 termék
NYITÓLAP
KOSÁR
KERESÉS
EGYEDI KÉPES AJÁNDÉKOK
ON-LINE FOTÓKIDOLGOZÁS
AjandekMarket.hu, fényképes ajándékok, plüssállat AjandekMarket.hu, fényképes ajándékok, férfi póló AjandekMarket.hu, fényképes ajándékok, fali óra AjandekMarket.hu, fényképes ajándékok, baseball sapka
Válassz kategóriát

Állatok
Autók-Motorok
Család-Gyermek
Discoshit
Egyéb
Ellenszenves
Emo
Erotika 18+
Ételek-Italok
Foglalkozások
Forma1
Fotók-Művészet
Halloween
Humor-Poén
Jesus
Magyar honvédség
Magyar Települések
Nonfiguratív
Ovisjelek
Román Települések
Spárta
Sport
Szabadidő, hobby
Számítógépesjátékok
Szerelem
Télapó
Ünnepek-Alkalmak
Weboldalak
Menütérkép

Top termékeink


Pólók -
Férfi kereknyakú póló
Pólók - Férfi kereknyakú póló
Tovább a megrendeléshez

Bögre, korsó -
varázsbögre balos kis képpel
Bögre, korsó - varázsbögre balos kis képpel
Tovább a megrendeléshez

Óra -
Falióra kerek
Óra - Falióra kerek
Tovább a megrendeléshez

Plüssállat -
Maci (világos)
Plüssállat - Maci (világos)
Tovább a megrendeléshez

Kulcstartó autóemblémákkal -
Kulcstartó - Bmw
Kulcstartó autóemblémákkal - Kulcstartó - Bmw
Tovább a megrendeléshez

Kulcstartó autóemblémákkal -
Kulcstartó - Opel
Kulcstartó autóemblémákkal - Kulcstartó - Opel
Tovább a megrendeléshez

Bögre, korsó -
kisbögre jobbos kis képpel
Bögre, korsó - kisbögre jobbos kis képpel
Tovább a megrendeléshez

Kulcstartó autóemblémákkal -
Kulcstartó - Bmw
Kulcstartó autóemblémákkal - Kulcstartó - Bmw
Tovább a megrendeléshez

Bögre, korsó -
kisbögre balos kis képpel
Bögre, korsó - kisbögre balos kis képpel
Tovább a megrendeléshez


Felhasználási feltételek

Általános információk

A Fotopartner2 weboldalak célja, hogy színvonalas szolgáltatásokat, (fotóalbum, apróhirdetés, galiba, cafepress, fotopartner, mypóló, netwiw, domain regisztráció...) ötleteket, és hasznos információkat nyújtson látogatóinak az ajándékvásárláshoz, valamint online rendelési lehetőséget biztosítva azokból, ideértve a digitális fotókidolgozást is.


Megrendelés, vásárlás

Az weboldalak látogatása a termékek megtekintése, a virtuális rendelő programmal való szerkesztése és a Fotopartner2 oldal további funkcióinak kipróbálása, a kosár tartalommal való megtöltése nem regisztrációhoz kötött, csak a megrendelés feladása.

A kitöltött megrendelő, Interneten való elküldésével felhasználó vételi szándékát fejezi ki szállítási szerződés egyidejű megkötésével.

A megrendelés csak akkor érvényes, ha azt e-mail-en a rendszerünk automatikusan visszaigazolta megrendelő felé. Ezzel tudatjuk, hogy megrendelése bekerült a rendszerünkbe. (Amennyiben a megrendelés leadása után nem kap egy automatikus visszaigazolást a rendelésről, úgy kérjük, ismételje meg, vagy lépjen kapcsolatba velünk!)


Kiszállítás, szállítási árak

A kész termékek, ajándéktárgyak átvétele kiszállítással postai utánvétes csomagként vagy futárszolgálaton keresztül történik.

Postai vagy futárszolgálattal történő kiszállítás, házhozszállítás esetén az elkészült terméket illetve a digitális fotók ellenértékét az e-mail-ben visszaigazolt összegnek megfelelően (amely tartalmazza a szállítási költségeket és az áfa-t is) a kézbesítő futárnak kell készpénzben kifizetni.

Az elkészített termékeket 3-5 munkanapon belül átadjuk kiszállításra a Magyar posta vagy a futárszolgálat részére, a megrendelő által megadott címre. A futárszolgálaton keresztüli kiszállítás kizárólag munkanapokon 8-16 óra közötti időpontban történik, pontos időmeghatározás nélkül! Postai szállítás esetén a kézbesítő a megrendelésben megadott címre szállítja ki a megrendelt terméket. Amennyiben a címzettet nem találja, a csomagról értesítést hagy részére. A küldeményt ezután az értesítésen megjelölt postahivatalban és az ott feltüntetett határidőn belül, a megadott hivatali idő alatt veheti át.

1. Kiszállítási árak fotókidolgozás rendelése esetén
Az árak a fotókidolgozás menü pont alatt vannak feltüntetve.

2. Kiszállítási árak ajándéktárgy rendelése esetén
Az árak a fényképes ajándékok menü pont alatt vannak feltüntetve.

A Fotopartner2 vagy partnere a kiállított számlát minden esetben mellékeli a megrendelt termék(ek) mellé. A számla tartalmazza a szállítási költséget is. A számla végösszege magában foglalja a 20%-os forgalmi adót is.


A termékek árai
A Fotopartner2 oldalon, az árlistában szereplő árak Bruttó árak, amelyek tartalmazzák a 20% forgalmi adót is. A termékekre szállítási költséget számolunk fel, amelynek mértéke függ attól, hogy postai illetve futárszolgálaton keresztül rendelte meg.


Fizetési lehetőségek

A fizetési mód az ügyfél választása alapján lehet postai utánvét, bankszámlára való befizetés vagy futárszolgálat. Amennyiben a vásárló által választott fizetési módozatot, a szerződés szerinti teljesítés mellett, nem hajtható végre, különösen, ha a vásárló helytelen, rossz adatokat adott meg, a vásárló köteles a teljesítéssel megbízott harmadik félnek / Posta, Futárszolgálat / az ebből adódó többletköltségét megtéríteni.

Az oldalon szereplő árak bruttó árak. A Fotopartner2 vagy partnere a kiállított számlát minden esetben mellékeli a megrendelt termék mellé. A számla tartalmazza a szállítási költséget is. A számla végösszege tartalmazza a 20%-os forgalmi adót.


Szavatosság (Internetes fizetés, reklamáció, szavatosság, fogyasztóvédelem)

A vásárlónak vitathatatlanul joga van ahhoz, hogy pénzéért jó minőségű és hibátlan árut vagy szolgáltatást kapjon, függetlenül attól, hogy az adott termék milyen árszínvonalú, azaz olcsónak számít-e, vagy inkább drágának tekinthető.

Az oldalon található majd a rendelés után legyártott termékek minőségéért felelősséget vállal a Fotopartner2 vagy partnere és garantálja, hogy az elkészített, átadott termékek megfelelnek az előírt jogszabályoknak.

Az Internetes vásárlásnál is megvannak a vevő jogai, úgy mintha azt akár egy vizuális, valós áruházban tette volna meg. Vásárlásnál az Internet virtuális világában ugyan úgy tartozék a számla kibocsátása, mint a valóságos üzleteknél, és ennek birtokában tudja a megvásárolt termék garanciáját is érvényesíttetni.

A Fotopartner2 vagy partnere vállalja, hogy a kiszállított termék, termékek bizonyíthatóan az ő hibás csomagolása miatt sérültek meg a szállítás alatt, úgy azt garanciában maradéktalanul kicseréli és a velejáró postai költségeket vállalja.

Fotopartner2 a kiszállított hibátlan termékek esetén visszavásárlási garanciát nem tud vállalni, a legyártott ajándéktárgyak egyedisége miatt.


Korlátozott felelősség

A Fotopartner2 nem vállal felelősséget sem a felhasználói, sem a látogatói oldal felé a szüneteltetés, átmeneti szünetelés, megszüntetés, tartalomtörlés, weboldalon található információból fakadó károkért, technikai, műszaki problémákból adódó szolgáltatási és egyéb változtatásokból eredő további károkért. A Fotopartner2 minden tőle telhetőt megtesz a szolgáltatás minél gyorsabb helyreállítása érdekében, továbbá mindent elkövet, hogy rendszeréből eltávolítsa azon felhasználókat, akik bizonyíthatóan szándékos kár okozása céljából használják azt. Ezeket a módosításokat a weboldal üzemeltetőjének akár előzetes értesítés nélkül is jogában áll elvégezni, a látogatók érdekeit maximálisan szem előtt tartva.

Az oldal üzemeltetője semminemű felelősséget nem vállal és nem vonható felelősségre a rendszer használatából adódó bármely jogsértésért beleértve a szellemi tulajdonjogokat is. Felhasználó viseli a szolgáltatás használatával járó valamennyi kockázatot és felelősséget beleértve a más felhasználók által okozott vírusok, férgek vagy a Felhasználó számítógépes rendszerében okozott egyéb károkért, valamint más további Felhasználónál keletkezett veszteségekért, károkért az oldal használata során.

Más internetforrásokkal való kapcsolat felvétele az oldalon keresztül / átlinkelés / saját felelősségre történik. Az ezen forrásokban szereplő tartalmak, helytállósága, valódisága, kifejezett vélemények és más kapcsolódó elemek a honlap tulajdonos és üzemeltetője által nem kerültek ellenőrzésre, megvizsgálásra illetve jóváhagyásra.


Szerzői jogok védelme, felelősség meghatározása

A feltöltött képekért minden felelősség a felhasználót terheli, ezért ki kell jelentenie, hogy azokat szerzői jog nem védi, személyiségi jogot nem sértenek, szabadon felhasználhatóak, és a designok nem sértik harmadik fél jogait.

A Fotopartner2 oldalak semmilyen felelősséggel nem tartoznak a feltöltött képek használatából eredő jogvitákban. Felhasználóként ezért a továbbiakban teljes felelősséget kell vállalnia a feltöltött képekért, és a használat során esetlegesen felmerülő jogi következményekért.

A felhasználó köteles mentesíteni a Fotopartner2-t a fent említett jogsérelmekből származó összes követelés alól, és megtéríteni az ügyben felmerülő összes költségét.


A médiákban megjelenő hirdetések
A médiákban, (prospektusokban, katalógusokban, szórólapokon, hirdetésekben) megjelenő adatok, meghatározások, írásos és elektronikus ábrázolások csak információ értékűek, ezért a színt, a súlyt, és a termékek más hasonló paramétereit érintő egyéb adatok nem számottevően, de kis mértékben esetlegesen eltérhetnek az ezekben megadottaktól.


A Fotopartner2 fotópályázat, fotóalbum és netwiw mint közösségek

Mivel a Fotopartner2 fotópályázata, fotóalbuma, netwiw digitális fotómegosztó oldala a közösség számára készült így azt a közösség is nagy részben saját maga alakítja. Szeretnénk, ha a Fotopartner2 oldalon a lehető legjobban éreznéd magad, így kérünk, hogy az alábbi bármely közösség számára elfogadható és betartható normákat, alapszabályokat vedd figyelembe és tartsd be. Ne jeleníts meg pornográf vagy másokat egyéb okokból sértő képeket. A pályázat képeinél lehetőséged van üzenetet hagyni tulajdonosának képeivel kapcsolatban (Hozzászólások), illetve a fórumon eszmecserét folytatni. Nagyon különbözőek vagyunk, és ez által különbözhet a látásmódunk, ízlésünk is. Ezért kérjük, mindenképpen tartsd ezt szem előtt. Légy toleráns a többi Fotopartner2 látogatóval szemben. Továbbá kérjük, hogy a mások munkáját bármely módon sértő vagy bántó megjegyzéseket ne tegyetek a képeknél illetve a fórumon se.

A közösség érdekében fenntartjuk magunknak a törlési jogot arra az esetre, ha az oldalra oda nem illő képek, tartalmak jelennek meg. Azokat akár előzetes figyelmeztetés nélkül is eltávolítjuk.


Fotopartner2 fotópályázat licensz szerződésének feltételei!

Felhasználóként tudnod kell, és hozzá kell járulnod ahhoz, hogy az általad nyilvános (publikus) feltöltött képeidet a weboldalon bárki megtekintheti, és felhasználhatja saját céljaira. (Kivéve ha azt a regisztrációdnál megtiltod, illetve csak az átmódosítását, utómunkálatait tiltod meg, de a képet eredeti állapotában felhasználhatják.)

A feltöltött képeidért minden felelősség csak és csakis Téged terhel, ezért ki is kell jelentened, hogy azokat szerzői jog nem védi, személyiségi jogot nem sértenek, szabadon felhasználhatók. Továbbá mint felhasználó hozzájárulsz ahhoz, hogy Fotopartner2-t működtető Color-X Kft. az általad feltöltött fényképek vonatkozásában többszörözésére és nyilvánossághoz való közvetítésére felhasználási jogot szerezzen.

A Fotopartner2 oldalak üzemeltetője semmilyen felelősséggel nem tartozik az általad feltöltött képek használatából eredő jogvitákban. Regisztrált felhasználóként a továbbiakban teljes felelősséget kell vállalnod a feltöltött képeidért, és a használat során esetlegesen felmerülő jogi következmények csak Téged terhelnek!

A weboldalainkon megrendelt és elküldött képeslapok ajándéktárgyak tartalmáért a szolgáltató nem vonható felelősségre, az esetleges szerzői jogot, és személyiségi jogot sértő jogviták a szolgáltatást igénybevevőt terhelik.

A Color-X Kft., mint a Fotopartner2 üzemeltetője szolgáltatóként nem vonható felelősségre semmilyen közvetlen, vagy közvetett kárért, elmaradt nyereségért, jövedelem kiesésért, amelyek a weboldalakon szereplő információkkal kapcsolatosak.

Az oldalainkra beküldött képek kereskedelmi jellegű felhasználását nem engedélyezzük, tehát ilyen esetekben felelősséget nem vállalunk, minden jogi következmény a képek felhasználóit terheli.


Adatvédelem

A honlap látogatói szabadon, személyes adatok megadás nélkül tekinthetik meg a Fotopartner2 honlap kínálatát, szolgáltatásait. A termékek megtekintése, a virtuális rendelő programmal való szerkesztés és az oldal további funkcióinak kipróbálása, a kosár tartalommal való megtöltése nem regisztrációhoz kötött, csak a megrendelés(ek) feladása.

A Fotopartner2 honlap üzemeltetőjének és tulajdonosának Jogában áll az üzleti kapcsolattal összefüggésben, hogy az ügyfél összes adatát, a szerződés-végrehajtása céljából, az Adatvédelmi Törvényeknek, előírásainak, betartásával megfelelően, elektronikusan tárolja és feldolgozza.

Továbbá az adatok tekintetében, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvényben meghatározottak alapján adatkezelőnek minősül, továbbiakban az 1995. évi CXIX. Törvény, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló, név és lakcímadatok kezeléséről, majd az 1998. évi VI. törvényének megfelelően garantálja a Felhasználók személyes adatainak védelmét. A személyes adatok védelme értelmében a garantálja, hogy a Fotopartner2 rendelkezésére bocsátott személyes adatokat kifejezett írásos hozzájárulás vagy törvényi felhatalmazás hiányában nem adja ki harmadik fél részére.

A Felhasználói adatokba kizárólag csak a Fotopartner2 által erre jogosított munkatársai tekinthetnek bele. A Felhasználó személyes adatainak megadása egyéb más célra (további felhasználásra) csak az érintett kifejezett írásbeli hozzájárulásával lehetséges. Kivételt képez ez alól, ha a személyes adatok kiadására a Fotopartner2-t valamely hatóság jogszabály alapján kötelezi.


Kiegészítések, jogi hézagok

Az oldal üzemeltetője fenntartja magának a jogot arra, hogy a jelen dokumentum felhasználási feltételeit belátása szerint a jövőben módosítsa, kiegészítse. Erről a látogatóit, felhasználóit a weboldalon keresztül megfelelően értesíti, tájékoztatja, figyelmüket arra felhívja. Amennyiben a felhasználási feltételek valamely pontja jogilag hatástalan vagy hiányos lenne, a szerződés további pontjai érvényben maradnak. A hatástalan vagy hiányos részek helyett az Ptk. ide vonatkozó szabályai érvényesek.


A feltételek elfogadása

A szolgáltató vállalja, hogy regisztráció, szavazás, stb. (egyéb e-mail cím megadás) során a Felhasználók által megadott e-mail címekre nem küld sorozatos leveleket, kivéve a szolgáltató Webáruházainak szolgáltatásaihoz kapcsolódó tájékoztató jellegű anyagokat tartalmazó e-maileket, melyek fogadásába a tagok regisztrációjukkal már beleegyeztek.


Adatkezelési engedély számok

A Color-X kft. mint a www.Fotopartner2 üzemeltetőjének adatkezelési azonosító nyilvántartási engedélyszáma

Hírlevelekre (reklámanyagok tárolása illetve továbbítása céljából): 01949-0001.
A játékban résztvevők azonosítására szóló engedély száma: 01949-0002


A Fotopartner2 franchise hálózat partneri weboldalak üzemeltetője...

Color-X Kft. - Fotopartner2 Magyarország, Balatonfüred, Jókai. u. 27. 8230
Fotopartner2 e-mail:


A Fotopartner2 franchise hálózat partneri weboldalak tulajdonosa...

A Fotopartner2 weboldal tulajdonosa a SIMULTAN d.o.o. (društvo s organičenom odgovornošću za fotografske dijelanosti i trgovinu.) Djelatnost - FOTOGRAFSKE DJELATNOSTI

Brojčana oznaka podrazreda: 74810 - Székhelye: Hrvatska - Istra, Opcina Vižinada u našelju Vranje Selo bb, 52447 Vižinada Ulica-zašelak Vranje Selo, kučni broj 1/a. MBS:04013606


Fotopartner2 Team - 2008. január 01.
Hirdetések


fenykepesajandek

Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Designed by DomainStar.hu
Minden jog fenntartva