Boldog névnapot kívánunk minden Géza nevű látogatónknak
E-képeslap
Fotókristály
Fotógravírozás
Hímzett ajándékok
Egyedi ajándékok
Apróhirdetés
Fotóalbum
Fotókidolgozás
Fotópályázat
Domain regisztráció
Kapcsolat

Kosár
kosarad tartalma
0 termék
NYITÓLAP
KOSÁR
KERESÉS
EGYEDI KÉPES AJÁNDÉKOK
ON-LINE FOTÓKIDOLGOZÁS
AjandekMarket.hu, fényképes ajándékok, plüssállat AjandekMarket.hu, fényképes ajándékok, férfi póló AjandekMarket.hu, fényképes ajándékok, fali óra AjandekMarket.hu, fényképes ajándékok, baseball sapka
Válassz kategóriát

Állatok
Autók-Motorok
Család-Gyermek
Discoshit
Egyéb
Ellenszenves
Emo
Erotika 18+
Ételek-Italok
Foglalkozások
Forma1
Fotók-Művészet
Halloween
Humor-Poén
Jesus
Magyar honvédség
Magyar Települések
Nonfiguratív
Ovisjelek
Román Települések
Spárta
Sport
Szabadidő, hobby
Számítógépesjátékok
Szerelem
Télapó
Ünnepek-Alkalmak
Weboldalak
Menütérkép

Top termékeink


Pólók -
Férfi kereknyakú póló
Pólók - Férfi kereknyakú póló
Tovább a megrendeléshez


E - képeslap küldése

képeslap küldése

Küldj Te is e-képeslapot!    E-képeslap küldése

A AjandekMarket.hu képeslap küldő szolgáltatásának segítségével több lehetőséged is van képeslapot küldened ismerőseidnek, barátaidnak, szeretteidnek. Legyen az akár a több tízezer képből álló galéria képeiből, a fotópályázatra feltöltött tagok legjobb fotóiból, vagy akár a saját magad privát képeiből. Privát képeid természetesen lehetnek azok, amelyeket nem igazán szeretnél másokkal nyilvánosan megosztani. Lehetőséged van képeslapjaidat több formában, különböző hátterekkel, különböző stílusokban is az alkalomhoz illően elküldened. Továbbá mielőtt feladnád lapodat, képeid mellé idézeteket, jókívánságokat is hozzáadhatsz.

Amennyiben már regisztráltál, azt is ki tudod választani a legördülő menü segítségével, hogy most azonnal vagy akár egy általad megadott más időpontban menjen el üzeneted, e-képeslapod. Az elküldésre váró képeslapjaidat meg tudod nézni az "e-képeslapjaim" menüpont alatt. Ha úgy gondolod, hogy már aktualitását veszítette valamelyik bejegyzésed, akkor azt akár törölheted is. Minden képeslapodnak adhatsz egyedi formát színezéssel, szöveged színezésével /betűk/, valamint adhatsz különböző háttér mintázatokat is. A "Mutasd" gombra klikkelve tudod megtekinteni egyedi képeslapodat, mielőtt azt elküldenéd.

Milyen alkalmakra küldhetsz e-képeslapot? Nőnapi, anyák napi, apák napi, karácsonyi, szilveszteri, húsvéti, újévi, Bálint és Valentin napi, idősek napi, gyerek napi, pedagógus napi, névnapi, születésnapi, ballagási, tavaszi, nyári, őszi, téli alkalmakra. Továbbá a létező összes, évfordulóra, megemlékezésre.
Állítsd be egy adott időpontra az e-képeslapküldő szolgáltatást, hogy még véletlenül se feledkezzél meg senkiről! Elküldött képeslapodról a AjandekMarket.hu automatikus visszaigazoló e-mailt küld részedre, ha azt a címzett az első alkalommal megtekinti.

Jó szórakozást kíván a AjandekMarket.hu csapata    E-képeslap küldése
Hirdetések


fenykepesajandekFelhasználási feltételek
Adatvédelem
Designed by DomainStar.hu
Minden jog fenntartva